Дефне Самйели е трябвало да играе в "Момичето на прозореца"

Дефне Самйели
направи сензационно разкритие в най-новото си интервю. Изключително популярната турска актриса, певица, водеща и модел заяви, че е трябвало да участва в един от най-гледаните сериали в момента в Турция "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız)

49-годишната Дефне разкри, че в началото на тази година ѝ е било отправено предложение от страна на продуцентска компания OGM Pictures да се снима в психологическата ѝ драма, пожънала огромен успех впоследствие. Самйели е трябвало да изиграе ролята на фаталната Джана в "Момичето на прозореца", в която към днешна дата се въплъщава Ханде Атаизи. По повод отказа си да участва в "Camdaki Kız" Дефне сподели: "Взех решение повече да не участвам в сериали, в които ролята ми не е от първостепенно значение. Не искам да чакам по един час пред телевизора, докато видя сцените с мое участие. Ако не ми е предложена главната роля, не приемам повече оферти". 

Напомняме, че последната изява на Дефне Самйели на малкия екран в Турция бе в провалилата се драма от края на м. г. "Лявата ми половина" (Sol Yanım). Тя е позната в България с ролята си на Сирен в "Завинаги" (İstanbullu Gelin)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.