Изневериха на Бурак Серген

Бурак Серген подаде молба за развод. Изключително популярният турски актьор ветеран, познат в България с ролите си в сериалите "Любов и наказание" (Aşk ve Ceza) и "Черна любов" (Kara Sevda), бе излъган от съпругата си Нихан Юнсал само четири месеца след сключването на брака им. 


60-годишният Бурак, снимащ се в момента в хитовата драма "Неверният" (Sadakatsız), от известно време се е съмнявал във верността на своята съпруга. За да потвърди или опровергае съмненията си, той е наел частен детектив, който да я следи. И неслед дълго опасенията на Серген са били доказани със снимки, на които жена му демонстрира интимност с друг мъж - бизнесмен от Измир. Изневярата ѝ принудила актьора да подаде молба за развод с нея. 

Бурак Серген прекара тежко коронавируса по-рано през април тази година. Тогава той прекара 46 дни в интензивно болнично отделение, а непосредствено след възстановяването му през юни се венча за любимата си Нихан Юнсал, която му изневери наскоро и която е с 28 години по-млада от него. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.