Ерен Вурдем, Нурсели Идиз и Тарду Флордун в новия сезон на "Мафия"-та

Още нови попълнения в каста на "Мафията не може да управлява света" (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz)! Освен известните актьори ветерани Левент Юлген и Уур Юджел, с ключови роли в новия седми сезон на хитовото криминале ще видим още не по-малко популярни имена. Кои са те? 

Към екипа на сериала, излъчващ се вече шест години с огромен успех в ефира на турската ATV, се присъединяват още Ерен Вурдем ("Любов на инат"), Нурсели Идиз ("Цената на славата"), Тарду Флордун ("1001 нощ"), Сервет Пандур ("Пепел от рози" и "Изкушение"), Бурджу Биниджи, Рагъп Саваш, Осман Сойкут, Сердар Дениз и Хазъм Кьормюкчю. 


Заедно с обявяването обновения актьорски състав на "Мафията не може да управлява света" стана известна и датата на старта на седмия сезон на сериала - 26 октомври. Той ще продължи да се излъчва в запазения си ден в програмата на ATV - вторник. Още една новина, зарадвала феновете му, е, че Озан Акбаба ще продължи участието си в криминалето и няма да го напусне, каквато информация бе разпространена по-рано през лятото. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.