Алп Коркмаз напусна "Опасни улици"

Поредно напускане в екипа на "Опасни улици" (Arka Sokaklar). Полицейският сериал, превърнал се във феномен през последните 16 години, излъчи юбилейния си 600-ен епизод миналия петък, 22 октомври, по турския KanalD. Заедно с това обаче с екипа се раздели един от изпълнителите на главните роли...


Али Коркмаз
, изпълнявал ролята на комисар Али в "Опасни улици" от самото начало на сериала досега, напусна актьорския му състав. Героят на 40-годишният актьор бе занулен и изваден от сюжетното развитие, бивайки убит по време на поредната полицейска акция на екипа на татко Ръза. 


Оказа се обаче, че напускането на Али Коркмаз не е било планирано по сценарий. Договорът на актьора с продуцентската компания, стояща зад реализацията на "Arka Sokaklar" - Erler Film, е бил изтекъл, като той не е пожелал да го поднови. Али е предявил претенции за повишаване на заплатата му - седмичния му хонорар, на които обаче е било отказано. Така той е решил да не продължава договорните си отношения с екипа на "Опасни улици". Тази новина разочарова милионите фенове на сериала. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.