Бестемсу Йоздемир е в болница

Бестемсу Йоздемир
уплаши многобройните си фенове с настаняването си в болница! Младата актриса, позната на българските зрители с ролята си в драмата "Мерием" (Meryem), е изпитала сериозни проблеми с бъбреците си, поради което ѝ се е наложило да потърси лекарска помощ.


29-годишната звезда, известна още с изявите си в сериали като "Черни пари и любов" (Kara Para Aşk), "Гълъб" (Güvercin) и "Скорпион" (Akrep), наскоро бе забелязана в двора на частна болница в истанбулския квартал Маслак. Бестемсу не бе в състояние да върви сама, като затова бе сложена в инвалидна количка и ѝ асистираше нейна близка. Пред забелязалите я репортери Йоздемир заяви, че от пет дни насам има проблеми с бъбреците си и не се чувства добре. Увери обаче, че състоянието ѝ се подобрява. Самата тя сподели свое selfie от болницата, седейки в инвалидната количка, със следното описание: "Слязох да се повозя с новата си кола", отнасяйки се с чувство за хумор към неразположението си.


Напомняме, че последната изява на Бестемсу Йоздемир на малкия екран в Турция бе в лятната драма "Нашата тайна" (İkimizin Sırrı), която се провали и приключи. С пожелание за бързо възстановяване! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.