Какво ново около Дефне Самйели от "Завинаги"?

Дефне Самйели
е сред знаменитостите в Турция, които никога не излизат от обсега на медиите и винаги е в устата на всички. Актрисата, водеща, певица и модел, позната на българските зрители с ролята си на Сирен в семейната драма "Завинаги" (İstanbullu Gelin), е сред най-споменаваните в турското медийно пространство и през последните няколко дни.


49-годишната Дефне, снимала се за последно в провалилата се драма от есента на 2020 г. "Лявата ми половина" (Sol Yanım), загуби делото, което бе завела срещу певеца Мустафа Сандал за клевета и обида. Самйели бе завела иск срещу артиста заради споменаването с не добро на нейното име в неговата биографична книга. Звездата настояваше да ѝ бъде изплатено символичното обезщетение от 1 турска лира за нанесени морални щети, както и въпросното издание на Мустафа Сандал да бъде изцяло изтеглено от пазара. Съдът обаче се изказа в полза на певеца и така актрисата загуби делото.

Друга новост, свързана със Самйели, е преместването ѝ в нов дом. Звездата смени адреса си от провинциалния Кемербургаз в централния истанбулски квартал Левент. Дефне е предплатила наема за следващата една година за новото си жилище, който възлиза на 45 000 турски лири месечно (около 9000 български лева). 


Последният скандал, в който се забърка Дефне Самйели, пък се състоя на пътя. На връщане от свое музикално участие в популярно заведение в Куручешме тя застана зад волана, видимо употребила алкохол. Спряна от полицията за рутинна проверка, на Дефне се наложи да даде тест за наличие на алкохол в кръвта, който се оказа положителен и по-лошото - над допустимите за шофиране норми. Така шофьорската книжка на Самйели бе отнета за срок от 6 месеца и ѝ бе написан акт за 1339 лири

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.