Кой е новият мъж в живота на Мирай Данер?

Нов мъж в живота на Мирай Данер
! Младата звезда, позната на българските зрители с ролите си в сериалите "Кварталът на богатите" (Medcezir) и "Всяка твоя сълза" (Bir Litre Gözyaşı), изживява любовен романс с Оулджан Енгин


22-годишната актриса, снимала се за последно във втория сезон на интернет-сериала "Уважение" (Saygı), преди няколко дни бе спипана от папараци да демонстрира опасна близост с Оулджан Енгин - сина на една от най-известните турски певици и водещи Седа Саян. Според запознати двамата се се запознали на рождения ден на мениджъра на Оулджан. В нощния клуб, на излизане от който Данер и Енгин бяха заснети заедно, по същото време е бил и Кубилай Ака - бившият партньор на актрисата, който видно я е ревнувал. Напомняме, че Оулджан Енгин по-рано имаше връзка с друга млада турска актриса - Езги Еюбоулу.

Мирай Данер е известна още с ролите си в успешни заглавия като "Ти си моята родина" (Vatanım Sensin) и "Пазителя" (Hakan Muhafız). Скоро тя ще зарадва феновете си с ролята си в новия интернет-сериал на Netflix "Полетът на птицата" (Kuş Uçuşu)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.