Какъв хонорар ще получава Чаатай Улусой в новия си сериал?

Чаатай Улусой става най-скъпоплатеният актьор в Турция
. Звездата от световна величина предстои да се завърне на телевизионния екран в южната ни съседка след четиригодишно отсъствие, оглавявайки нов сериал. Какъв хонорар ще получава всяка седмица за играта си в него?

Както информирахме по-рано, 31-годишният Чаатай, познат в България с ролите си в хитовете "Огледален свят" (Adını Feriha Koydum), "Кварталът на богатите" (Medcezir) и "Вътрешен човек" (İçerde), е сключил договор с продуцентска компания OGM Pictures да се снима в новия ѝ сериал, подготвян за излъчване по турската TV8. Преди няколко дни стана известно и срещу каква сума Улусой се е съгласил на отправеното му предложение - колосалните 450 000 турски лири (около 90 000 лева) ще получава актьорът всяка седмица

Така Чаатай Улусой се изкачва на върха сред най-скъпоплатените турски актьори. Последно колегите му Къванч Татлъту и Кенан Имирзалъоулу си поделяха първото място с хонорарите си от по 350 000 лири. Взимайки предвид обаче голямата инфлация в Турция през последните три години, се оказва, че ако трябва да сме максимално точни, двамата все още са на върха по заплати.  

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.