"Турски награди 2021": най-добрата поддържаща актриса за годината е Мелиса Дьонгел

Здравейте, приятели! Петък е, 29 октомври, и е време да обявим резултатите от гласуването към седмата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра поддържаща актриса от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха 100 анонимни потребители, е ясна голямата победителка. Коя е тя - научаваме заедно сега! 

Най-добрата поддържаща актриса от сериал за 2021 г. е Мелиса Дьонгел от романтичната комедия "Любов, логика, отмъщение" (Aşk Mantık İntikam) на FOX. За екранната Чаала своя вот дадоха 17% от всички, включили се в гласуването. Мелиса Дьонгел печели това отличие за втора поредна година.
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Езги Шенлер от криминалната драма "Разузнаване" (Teşkilat) на TRT1. С героинята си Пънар тя събира подкрепа от 15%.
С бронз трета финишира Мерве Диздар от драмата "Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı) на TRT1, за чиято героиня Гюлбен през изминалата една седмица гласуваха 11%.

Да научим и останалите резултати! На четвърто място застават Су Бурджу Язгъ Джошкун от "Братята ми" (Kardeşlerim) и Дилян Чичек Дениз от "Пламъци" (Alev Alev) с по 9%. Пета e Джанан Ергюдер от "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara) с 8%. Шеста е Мерве Чаъран от "Сърдечна рана" (Kalp Yarası) с 6%, седми са Селма Ергеч от "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız) и Аслъ Сюмен от "Игра на късмет" (Baht Oyunu) с по 5%, осми са Фунда Ерийт от "Последно лято" (Son Yaz) и Берил Позам от "Островна приказка" (Baht Oyunu) с по 4%, девета е Йелиз Куванджъ от "Неверният" (Sadakatsız) с 2% и последна десета е Мерич Арал от "Червена стая" (Kırmızı Oda) с 1%.


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ОСМАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2021" - ЗА НАЙ-ДОБЪР ИНТЕРНЕТ-СЕРИАЛ НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - "50 КВ. М." (50 M2), "ФАТМА" (FATMA), "ЛЮБОВ 101" (AŞK 101), "ЙЕШИЛЧАМ" (YEŞİLÇAM), "ЛИНИЯТА, КОЯТО НИ РАЗДЕЛЯ" (BİZİ AYIRAN ÇİZGİ), "БЕЗВЛАСТНАТА" (HÜKÜMSÜZ), "ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ" (OLAĞAN ŞÜPHELİLER) И "ШЕРЕФ БЕЙ" (ŞEREF BEY), КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 5 НОЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.