Всичко за новия сериал "Лъжец"

Тази вечер, 17 септември, в Турция започва сериалът "Лъжец" (Yalancı), бележещ завръщанията на Бурчин Терзиоулу и Салих Бадемджи на телевизионния екран! Той ще се излъчва всяка петъчна вечер след 20.00 часа в prime-time-a на турската ShowTV. Всичко, което трябва да знаете за него, научавате в следващите редове.

Продуцентската компания, стояща зад заснемането на "Лъжец", е Süreç Film. Режисьор е Хюлия Гезер, а сценарист - Чийдем Рахшан Инан

Освен Бурчин Терзиоулу ("Езел" и "Милост") и Салих Бадемджи ("Времето лети", "Любов под наем" и "Завинаги"), с ключови роли в "Yalancı" предстои да видим още Хазал Тюресан ("Г-жа Фазилет и нейните дъщери" и "Доктор чудо"), Джемал Токташ ("Мерием"), Шахин Ърмак ("Готова на всичко"), Имер Йозгюн, Мурат Кълъч ("Семеен сарай" и "Милост"), Серкан Тънмаз, Ефсане Одаа, Фатих Берк Шахин, Емир Чубукчу, Йойкюсю Йозюрек, Озан Айхан, Гизем Сойсалдъ ("Опасни улици"), Месут Йълмаз, Доа Каракаш, Сема Чейрекбашъ, Йозгюр Шахин, Михримах Селин Вардар и други. 

Дениз (Бурчин Терзиоулу) е умна, талантлива и отдадена на работата си учителка по литература. Мехмет Емир (Салих Бадемджи) пък е успешен и доказал се хирург, чийто син е ученик на Дениз. В живота и на двамата от дълго време не е имало никого, но привличането помежду им слага край на тази липса. Всичко започва с невинна романтична вечеря, прелюдия към "нещо повече", която обръща с главата надолу целия им живот и този на семействата им. Докато за Мехмет Емир тази нощ е най-щастливата в живота му, за Дениз тя се превръща в същински кошмар. Къде е истината?

Сериалът е римейк на британския едноименен трилър "Liar"

ВИЖТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!













Няма коментари:

Предоставено от Blogger.