"Турски награди 2021": най-добрият летен сериал за годината е "Любов, логика, отмъщение"

За шеста поредна година СЕРИАЛИ в България организира класацията "Турски награди", определяща най-добрите сериали и актьори в южната ни съседка според хилядите им български фенове. Време е да обявим резултатите от първата категория, по традиция - отсяваща най-харесвания летен сериал в Турция за 2021 г.! 

Най-добрият летен сериал за 2021 г. е "Любов, логика, отмъщение" (Aşk Mantık İntikam)! За романтичната комедия, оглавяваща и телевизионните класации в Турция, гласуваха 40.00% от всички близо 150 анонимни потребители, участвали във вота през изминалата една седмица. 
На втора позиция застава "Сърдечна рана" (Kalp Yarası). За драмата с Ямур Танръсевсин и Гьокхан Алкан своя вот дадоха 22.86%.
Третото място е заето от "Островна приказка" (Ada Masalı). Романтичната комедия на StarTV с Алп Навруз и Айча Айшин Туран получи подкрепа от 17.14%.

На четвърто място със 7.14% е "Игра на късмет" (Baht Oyunu); на пето с 5% - "Рецепта за любов" (Aşkın Tarifi); на шесто с 2.86% - "Основен проблем" (Baş Belası); на седмо с 2.14% - "Татко е герой" (Kahraman Babam); на осмо с 1.43% - "Нашата тайна" (İkimizin Sırrı); и на девето с по 0.71% - "Случайна любов" (Kazara Aşk) и "Стъклени тавани" (Cam Tavanlar). 


ВТОРАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2021" ЩЕ ОПРЕДЕЛИ КОЕ Е НАЙ-ДОБРОТО ДЕТЕ АКТЬОР В ТУРЦИЯ ЗА ГОДИНАТА! НОМИНИРАНИ СА МЕРТ АТЕШ ОТ "ЧОВЕКЪТ ОТ ВАРОСИЯ" (MARAŞLI), ЯСЕМИН НИЛ ЮКСЕЛ ОТ "БЛОКЪТ НА НЕВИННИТЕ" (MASUMLAR APARTMANI), АЗРА АКСУ ОТ "ИГРА НА КЪСМЕТ" (BAHT OYUNU), АЛП АКАР ОТ "НЕВЕРНИЯТ" (SADAKATSIZ), ЕБРАР ДЕМИРБИЛЕК ОТ "ТАТКО Е ГЕРОЙ" (KAHRAMAN BABAM), КАЙРА ОРТА ОТ "ПЛАМЪЦИ" (ALEV ALEV), АТА АРМАН ОТ "ПОСЛЕДНО ЛЯТО" (SON YAZ), МАЯ БАШОЛ ОТ "ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ" (SEN ÇAL KAPIMI), АЙЛИН АКПЪНАР ОТ "БРАТЯТА МИ" (KARDEŞLERİM), ЛАВИНЯ ЮНЛЮЕР ОТ "ИЗКУПЛЕНИЕ" (KEFARET), 
АХСЕН ТЮРКЙЪЛМАЗ ОТ "НАШАТА ТАЙНА" (İKİMİZİN SIRRI) И ЕЛИСА МЮРВЕТ ОТ "РАЗУЗНАВАНЕ" (TEŞKİLAT). ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВАШИЯ ФАВОРИТ ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 24 СЕПТЕМВРИ! ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.