Серенай Саръкая във връзка с бившия на Туба Бююкюстюн?

Серенай Саръкая и Умут Евирген изживяват любовен романс?
Подобни спекулации по техен адрес се разпространяват упорито от няколко дни в медийното пространство в южната ни съседка, след като двамата вече на няколко пъти за засичани да демонстрират все по-голяма близост помежду си. 

29-годишната Серенай, позната на българските зрители с ролите си в сериалите "Сезони на любовта" (Lale Devri), "Кварталът на богатите" (Medcezir) и "Божествено" (Fi), през последните седмици прекарва все повече време в заведението на 31-годишния Умут - бизнесмен, сценарист и продуцент, в истанбулския квартал Емирган. От вниманието на феновете ѝ не убегна и фактът, че при аварията на автомобила ѝ, претърпяла преди няколко дни, Саръкая получи помощ именно от Евирген, изпратил ѝ своя личен шофьор за съдействие. 


Напомняме, че Умут Евирген нашумя преди 5 години покрай връзката си с друга известна турска актриса - Туба Бююкюстюн, с която обаче се раздели. Последната му афера бе с Мелиса Шенолсун. Серенай Саръкая пък доскоро бе заедно с 19 години по-възрастния от нея комедиант Джем Йълмаз. Любопитно е, че нейният по-предишен партньор - Чаатай Улусой, е близък приятел с Умут Евирген, с когото се спекулира пък, че има връзка отскоро... 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.