Мелиса Шенолсун в новия сезон на "Блокът на невинните"

Един от най-гледаните сериали в Турция през последната година "Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı) предстои да се завърне с нов втори сезон до броени дни. В края на първия му обаче актрисата, играла главната роля - Фарах Зейнеп Абдуллах, напусна актьорския му състав. Коя нейна не по-малко популярна колежка ще заеме овакантеното от нея място?

Към каста на психологическата драма с началото на втория ѝ сезон се присъединява актрисата Мелиса Шенолсун. 24-годишната звезда, позната на българските зрители с ролята си в "Любов под наем" (Kiralık Aşk), е подписал договор за участие в "Блокът на невинните" с продуцентската компания, заставаща зад реализацията на сериала - NGM Pictures. Тя ще се явява новата екранна партньорка на Биркан Сокуллу, изпълняващ главната мъжка роля в хита на TRT1.

Напомняме, че по-рано през изминалия месец бе обявено присъединяването на Мелиса Шенолсун към екипа на новия исторически сериал на ShowTV с Мурат Йълдъръм "Азиз" (Aziz). Впоследствие обаче тя разтрогна договорните си отношения с продуцентите му от O3 Medya и на нейно място застана Симай Барлас ("Безмилостен град"). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.