Закриха Instagram-a на Керем Бюрсин, ще снима филм

Необичаен дигитален инцидент сполетя Керем Бюрсин. Турският актьор, известен в цял свят с ролите си във "В очакване на слънцето" (Güneşi Beklerken), "Въпрос на чест" (Şeref Meselesi) и "Сърцето на града" (Bu Şehir Arkandan Gelecek), се оказа със закрит акаунт в социалната мрежа Instagram

34-годишният актьор, снимащ се вече година в хитовата романтична комедия "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı), изненада неприятно над 9-те си милиона последователи в Instagram с деактивирането на профила си там. Малко по-късно се оказа, че самият Керем Бюрсин не знае защо акаунтът му е бил закрит и няма достъп до него. По повода се е свързал с техническия екип на социалната мрежа и очаква отговор и решение на проблема от негова страна. 

Межувременно пък стана известно също така, че Керем Бюрсин няма да си даде и ден почивка след края на снимките на "Почукай на вратата ми", като освен в нов сериал на интернет-платформата Disney+, той предстои да оглави и нов игрален филм. Кино-лентата ще бъде режисирана от Алтан Дьонмез, с когото досега работеше заедно по "Sen Çal Kapımı". 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.