Фикрет Кушкан с двойно завръщане на екран

Един от най-уважаваните и достолепни турски актьори ще изненада почитателите си с двойно завръщане на екран! Фикрет Кушкан, когото доскоро гледахме в България в драмата "Безмилостен град" (Zalim İstanbul), предстои да се снима както в телевизионен, така и в интернет-сериал. Повече за тях научавате в настоящия материал. 

Телевизионният сериал, в който предстои да участва 56-годишният Фикрет, е "Ръката на момиче" (El Kızı). Той е подписал договор за участие в него с продуцентите му от компания NTC Medya. Напомняме, че ще се излъчва от тази есен в ефира на турската FOX, като главните роли ще бъдат поверени на Севда Ергинджи и Исмаил Еге Шашмаз. 

Интернет-сериалът, който ще бъде оглавен от Кушкан, пък носи заглавието "Акиф" (Akif). Той ще бъде исторически, като в него Фикрет Кушкан ще вдъхне живот на самия Мехмет Акиф Аксой - една от най-важните личности в съвременната история на Турция. В него той ще си партнира с Йозге Борак ("Малки жени" и "Завинаги") и Ертан Сабан. "Акиф" ще се състои от 13 епизода с продължителност 40 минути, като ще се излъчи на новата интенрет-платформа TRT0, собственост на националната телевизия TRT1. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.