Хазал Кая и Буура Гюлсой ще си партнират в нов сериал

Двама от най-известните турски актьори застават рамо до рамо в нов телевизионен сериал! Хазал Кая и Буура Гюлсой ще си партнират в нов проект с работно заглавие "Оазис" (Oasis), който ще се завърти през новия телевизионен сезон 2021-2022 г. в Турция.

30-годишната Хазал и 39-годишният Буура са подписали договори за участие в "Оазис" с продуцентската компания, заставаща зад реализацията му - Med Yapım. Към момента не е известно по кой канал ще се излъчва сериалът. Подробности около сюжета му обаче има - Хазал Кая ще се превъплъти в образа на жена, имала ужасно минало и претърпяваща тежка катастрофа. Оцелявайки след нея, тя ще обърне инцидента в своя полза и за да се спаси от тъмното си минало и хората в него, ще симулира пълната загуба на паметта си

Хазал Кая е известна у нас от "Забраненият плод", "Ангел пазител", "Огледален свят", "Изкушение" и "Нашата история". Последните ѝ две изяви бяха в игралния филм "Какво ще излезе от мен?" (Benden Ne Olur) и в интернет-сериала "Посред нощ" (Gece Yarısı) на Netflix. Буура Гюлсой, когото пък познаваме в България от "Незабравима", "Пепел от рози", "Север-Юг", "Любов от втори опит" и "Дъщеря ми", за последно се снима в първия сезон на историческата драма "Голямото пробуждане" (Uyanış Büyük Selçuklu)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.