Замесиха Мелиса Дьонгел в самолетен скандал

Една от най-известните млади актриси в Турция бе замесена в самолетен скандал! Мелиса Дьонгел, позната на българските зрители с ролите си в заглавията "Намери ме" (Elif) и "Нашата история" (Bizim Hikaye), твърди се, е станала причина за голяма разправия в полет преди няколко дни.

Редица турски медийни издания излязоха с новината, че на връщане от Бодрум към Истанбул в самолетен полет 21-годишната Мелиса е предизвикала скандал с майка на деца, вдигали голям шум и пречели на останалите пътници. Уморената Дьонгел призовала родителката на шумните малчугани да ги спре. Но забележката ѝ останала разбрана погрешно и станала причина за напрежение. То ескалирало дотолкова, че стюардеса била принудена да премести въпросната майка и децата ѝ на други места в самолета по-далеч от актрисата. 

Вчера Мелиса Дьонгел, която през последната година набра популярност с ролята си в "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı), a това лято се снима в "Любов, логика, отмъщение" (Aşk Mantık İntikam), заяви, че разпространената информация по неин адрес не отговаря на истината и я опроверга. "На какви ли не лъжи не съм се наслушала досега. Вземете напишете сценарий за филм по-добре, голямо въображение имате. Става ли въпрос за деца, аз съм човекът, който е най-чувствителен на тази тема. Не прекрачвайте границата, ако обичате!", бяха думите ѝ. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.