Мерием Узерли - жури в "Турция търси талант"

Мерием Узерли
предстои да изненада многомилионните си фенове по света със свое ново амплоа! Актрисата с германски произход, добила международна слава с ролята си на Хюррем султан в най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl), ще вземе участие като жури в новия сезон на риалити формата "Турция търси талант" (Yetenek Sizsiniz)

38-годишната Мерием, родила второто си дете в началото на тази година, е получила предложение да оценява бъдещите кандидати за титлата "Талант на Турция" от самия Аджун Ълъджалъ - продуцента на предаването и собственик на телевизионния канал TV8 и интернет-платформата Exxen. По последна информация тя гледа топло на отправената от него към нея сделка и е пред подписване на договорни отношения. Узерли единствено изчаква да научи кои ще бъдат останалите трима членове на журито в "Yetenek Sizsiniz". 


Последната актьорска изява на Мерием Узерли бе от 2020 г. в игралния филм "Кошер" (Kovan). А преди месец стана известно, че актрисата ще се снима в още една кино-лента - "Един хубав сън" (Güzel Bir Rüya)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.