Гизем Караджа се завръща на екран

Гизем Караджа се завръща на екран
тази есен в Турция! Една от най-известните актриси в южната ни съседка, позната на българските зрители с ролите си в заглавия като "Опасна красота" (Eve Düşen Yıldırım), "Надежда за обич" (Benim Hala Umudum Var), "Пътят на Емир" (Emir'in Yolu), "Градско момиче" (Güzel Köylü) и "Черна любов" (Kara Sevda), ще вземе участие в новия сезон на един от най-успешните исторически сериали през последната година. Кой е той?

28-годишната Гизем е подписала договор с продуцентска компания Akli Film за участие във втория сезон на "Голямото пробуждане" (Uyanış Büyük Selçuklu). Той ще върви под заглавието "Алп Арслан" (Alp Arslan), като в него Караджа, снимала се за последно в "Бараж" (Baraj), ще вдъхне живот на героиня на име Евдокия. Напомняме, че главните роли в продължението на "Голямото пробуждане" са поверени на Баръш Ардуч и Фахрие Евджен.

Освен Гизем Караджа, наскоро към каста на "Алп Арслан" се присъединиха още познати имена - Ердинч Гюленер, Баръш Бааджъ, Корел Джезайирли, Бурак Фашак, Есила Умут, Ферит Кая и Зейнеп Йоздер. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.