Елчин Сангу влиза в "Опасно изкушение"?

Елчин Сангу се завръща на екран!
Световноизвестната турска актриса от сериалите "Една любовна история" (Bir Aşk Hikayesi), "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Şura), "Любов под наем" (Kiralık Aşk) и "Ирония на съдбата" (Çarpışma), зарадва феновете си с новината, че ще се снима отново в сериал на есен. 


35-годишната Елчин преди няколко дни бе забелязана от папараци да излиза от офиса на продуцентска компания MF Yapım на Фатих Аксой в истанбулския квартал Левент. На въпросите на журналистите какъв е бил поводът за срещата ѝ с него и дали ще се завърне на екран в нов сериал, тя отговори: "Тъкмо разговаряхме, още не сме взели решение"


Според по-запознати обаче Сангу гледа повече от топло на отправеното ѝ от Фатих Аксой предложение. Циркулира дори информация, че червенокосата красавица всъщност няма да се снима в нов сериал, а ще се присъедини към каста на драмата феномен "Опасно изкушение" (Yasak Elma) в новия ѝ пети сезон. Редиците в актьорския ѝ състав, напомняме, значително оредяха след края на последния четвърти. 


Последната изява на Елчин Сангу на телевизионния екран в Турция бе в провалилата се романтична комедия от есента на 2020 г. "В добри и лоши дни" (İyi Günde Kötü Günde)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.