Мелиса Аслъ Памук в нова връзка

Мелиса Аслъ Памук има нова връзка!
Турската актриса, добила широка популярност по света с ролите си в хитовите драми "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Şura), "Черна любов" (Kara Sevda) и "Ирония на съдбата" (Çarpışma), изживява любовен романс със свой колега актьор. Кой е той?


Преди няколко дни 30-годишната Мелиса, снимала се за последно в провалилата се през есента на 2020 г. драма "Нов живот" (Yeni Hayat), бе заснета от папараци по време на ваканцията си в летния курорт Бодрум в компанията на Мустафа Мерт Коч. Двамата бяха наели яхта, от която се препичаха на слънце и се радваха на взаимната си компания. А когато страстите помежду им се нагорещиха, скочиха в морската вода. 


27-годишният Мустафа Мерт Коч е известен в южната ни съседка с ролите си в заглавия като "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlıdır), "Хълмът на соколите" (Şahin Tepesi) и за последно - "Казвам се Мелек" (Benim Adım Melek)


Напомняме, че последната връзка на Мелиса Аслъ Памук бе с футболиста Оузхан Йозякуп, с когото се раздели по-рано тази година. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.