Йозге Яъз оглавява нов сериал тази есен

Йозге Яъз
оглавява нов сериал тази есен! Младата актриса, добила широка популярност с ролята си на Рейхан в хитовата драма "Обещание" (Yemin), ще изненада многобройните си фенове с нова роля. В кой нов проект предстои да се снима? 

23-годишната Йозге е подписала договор с продуцентска компания Süreç Film за участие в новия ѝ сериал със заглавие "Един от нас" (İçimizden Biri). Той ще стартира през предстоящата есен и ще се излъчва в ефира на турската ShowTV. Зад реализацията му застава екипът на режисьора Ерсой Гюлер, известен до момента с работата си по едни от най-успешните романтични комедии в Турция - "Любов от втори опит" (Aşk Yeniden), "Новата булка" (Yeni Gelin) и "Северна звезда" (Kuzey Yıldızı). 

Актьорът, с когото Яъз ще си партнира в "Един от нас", е Бора Аккаш. С ключови роли в сериала, който ще се снима в летния курорт Мармарис, ще видим още Мустафа Авкъран ("Листопад" и "Север-Юг"), Ренан Билек ("Времето лети"), Бениан Дьонмез и Гизем Гюнеш

Напомняме, че последната изява на Йозге Яъз на телевизионния екран в Турция бе в провалилата се драма от края на 2020 г. "Лявата ми половина" (Sol Yanım)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.