Синем Юнсал и Екин Коч оглавяват нов сериал

Подготовката по новия телевизионен сезон 2021-2022 г. в Турция отдавна започна, като един по един започват да стават ясни новите сериали, които ще гледаме през него. "Непременно някой ден" (Elbet Bir Gün) е заглавието на поредния нов проект, чието начало предстои тази есен в южната ни съседка. Да изиграят главните роли в него, се спрягат имената на двама от най-известните актьори в последно време...

Синем Юнсал и Екин Коч са потенциалните изпълнители на главните роли в новата продукция "Непременно някой ден". Тя ще бъде продуцирана от компания Most Production и ще се излъчва в ефира на турската FOX. Към момента двете звезди на турското кино не са поставили подписи върху изпратените им договори за участие в сериала, но запознати издават, че гледат топло на предложението. 


28-годишната Синем за последно се снима в хитовата медицинска драма "Доктор чудо" (Mucize Doktor), излъчваща се в момента в България всяка делнична вечер от 21.30 часа по БТВ Лейди. Известна е у нас още от "Дъщеря ми" (Kızım). 29-годишният Екин пък сме гледали в родния ефир във "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl Kösem), а последната му изява на турския екран бе в "Голямото пробуждане" (Uyanış Büyük Selçuklu).

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.