Серенай Саръкая и Бурак Дениз си партнират в нов сериал?

"Шахмеран" (Şahmeran)
е един от новите интернет-сериали в Турция, който ще се излъчва на дигиталната платформа за развлекателно съдържание Netflix. След дълга подготовка и преговори снимките му предстои да започнат много скоро. Кои актьори ще изиграят главните роли в него?

Главната женска роля в "Шахмеран" ще бъде поверена на мега-звездата Серенай Саръкая. Актрисата, позната в България, а и по света с участията си в "Сезони на любовта" (Lale Devri), "Кварталът на богатите" (Medcezir) и "Божествено" (Fi), се е отказала от ангажимента си в игралния филм "Берген" (Bergen), работата по който бе замразена още преди година след възникването на пандемията от коронавирус. Така тя се е договорила с продуцентската компания Tims&B Productions да участва в новия ѝ интернет-сериал "Şahmeran". 

Да изиграе главната мъжка роля в обещаващия и дълго подготвян проект, се водят усилени преговори с не по-малко популярно име - Бурак Дениз. Актьорът, когото в момента гледаме у нас в "Нашата история" (Bizim Hikaye) и познаваме още от "Любовта не разбира от думи" (Aşk Laftan Anlamaz), е пред подписване на договор за участие в "Шахмеран". Напомняме, че в момента той се снима в телевизионната криминална драма "Човекът от Варосия" (Maraşlı), която по последна информация ще приключи с 26 епизода на 12 юли. 


Ако Бурак Дениз приеме отправеното му предложение, то той ще застане на една снимачна площадка със Серенай Саръкая за втори път в кариерата си - шест години след съвместната им изява в "Кварталът на богатите"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.