Ебру Шахин се завръща на екран

Ебру Шахин се завръща на екран!
Добилата световна слава с ролята си на Реян в хитовата драма "Вятърничав" (Hercai) актриса няма да отсъства дълго от телевизионния екран в Турция. Само два месеца след финала на драмата феномен, която оглавяваше от 2019-а година насам, е известен новият проект, в който ще се снима. Подробности научавате в настоящия материал.


27-годишната Ебру Шахин, известна в България още и от "Завинаги" (İstanbullu Gelin), предстои да изиграе главната женска роля в нов исторически сериал. Той ще носи заглавието "Легенда" (Destan), като ще бъде част от програмата на турската национална телевизия TRT1 през новия телевизионен сезон 2021-2022 г. 

Ебру е подписала договор за участие в "Легенда", чието първоначално име бе "Легендата за бялото момиче" (Akkız Destanı), с продуцентската му компания Bozdağ Film, застанала през годините зад хитови исторически драми като "Възкресението на Ертуурул" (Diriliş Ertuğrul) и "Основателя Осман" (Kuruluş Osman). Действието в сериала ще се развива през 9. век. Отсега феновете на Шахин са в трепетно очакване за завръщането ѝ на екран, както и да научат кой ще бъде новият ѝ екранен партньор. Снимките на "Destan" по план ще започнат през следващия месец юли. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.