Илкер Калели или Мерт Фърат в нов сериал от създателите на "Любов под наем"

Продуцентска компания Ortaks Yapım, застанала зад заснемането на един от най-успешните сериали в Турция, а и по света за последното десетилетие - "Любов под наем" (Kiralık Aşk), подготвя нов проект! Той ще носи заглавието "Външни лица" (Dışarıdakiler), като ще стартира през новия телевизионен сезон 2021-2022 г. в южната ни съседка. С кои актьори се водят преговори да участват в него?


Илкер Калели
и Мерт Фърат са имената, спрягани да изиграят главната мъжка роля във "Външни лица". Двамата популярни актьори са получили предложения за участие в сериала, като в момента се запознават със сценария на първия му епизод. През следващите дни ще стане известно с кого в крайна сметка са се споразумели продуцентите от Ortaks Yapım, като спрямо това ще се търси и актрисата, която да изпълни главната женска роля в новия сериал. 


37-годишният Илкер Калели е известен в България с ролята си в "Тайни" (Kayıp), като в родната си Турция е популярен още от "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) и "Дъно" (Dip). Последната му изява на малкия екран бе в "Учител" (Öğretmen) от 2020 г. 40-годишният Мерт Фърат пък в момента се снима в драмата "Изкупление" (Kefaret), a го гледаме у нас като Серхан в "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler)


Последният проект, който компания Ortaks Yapım реализира, бе провалилата се драма от пролетта на 2018-а "Богатство" (Servet) с Бахар Шахин и Юсуф Чим. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.