Севинч Ербулак се омъжи

Севинч Ербулак се омъжи!
Една от най-разпознаваемите турски актриси, позната в България с ролите си в хитови заглавия като "Любов назаем" (Son Bahar), "Стая 309" (№: 309) и "Свободен дух" (Erkenci Kuş), мина под венчилото за втори път. С кого?


45-годишната Севинч, чиято последна изява на малкия екран в южната ни съседка бе в психологическата драма "Червена стая" (Kırmızı Oda), се врече във вечна вярност на новия си съпруг Волкан Дженген. По професия мъжът до Ербулак е инженер, като двамата са заедно от една година. Брачни свидетели на двойката бяха майката на булката Фюсун Ербулак и вуйчото на младоженеца Фарук Кизтан. Сред гостите на сватбената церемония бяха известни актьори като Даахан Кюлегеч, Халил Ергюн, Емре Кънай и Едже Диздар. Присъстваха общо 150 души. 


Това не е първият брак на Севинч Ербулай. В периода 2005-2009 г. актрисата бе омъжена за Далин Мидят, от когото има и едно дете. По повод втория си брак тя сподели следното: "Волкан ми каза, че не може да живее без мен. Че не знае как е живял без мен досега. Казах си: "Нека да помисля". Питах близките си, както и познаващите го, и ме убедха"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.