Гюлджан Арслан и Ийт Йозшенер в "Барбаросите"

"Барбаросите" (Barbaroslar)
се готви да щурмува телевизионния ефир в Турция през новия сезон 2021-2022 г. Историческата драма ще бъде оглавена от двама най-известните актьори в южната ни съседка - Енгин Алтан Дюзятан и Улаш Туна Астепе, като ще се излъчва по националния канал TRT1. Снимките ѝ вече започнаха, като едно по едно продължават да стават ясни и другите имена, фируриращи в актьорския ѝ състав. Кои са те?


Най-новите попълнения в каста на "Барбаросите" са добре познатите Гюлджан Арслан ("Момичето, което обичах", "Опасни улици" и "Великолепният век: Кьосем"), Ийт Йозшенер ("Мелодията на сърцето", "Езел", "Край или начало" и "Искрите на отмъщението") и Пелин Акил. Те са подписали договори за участие в новия сериал с продуцентската му комапния Es Film

Напомняме, че последните изяви на тримата популярни актьори бяха както следва - на 35-годишната Гюлджан в "Родният ти дом е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir); на 49-годишния Ийт в "Червена стая" (Kırmızı Oda); и на 35-годишната Пелин в "Мафията не може да управлява света" (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.