Дилян Чичек Дениз гостува в големия финал на "Пропаст"

Известно е кога ще бъде излъчен големият финал на "Пропаст" (Çukur)! Криминалната драма, написала история през последните три години и половина, ще приключи в епизод №131 следващия понеделник, 7 юни, в prime-time-a на турската ShowTV. Коя звезда, напуснала екипа на сериала по-рано, се завръща със специално участие във финала му?


Дилян Чичек Дениз
, играла главната женска роля на Сена през първите два сезона на "Пропаст", ще гостува в големия му финал. Актрисата, известна в България с ролите си в "Кварталът на богатите" (Medcezir), "Слънчеви момичета" (Güneşin Kızları) и "Приказка за Бодрум" (Bodrum Masalı), напусна каста на криминалето в края на втория му сезон по нуждите на сценария му. Героинята ѝ Сена бе убита по особено жесток начин, заключена в голям аквариум и оставена да се удави. Не е известно по какъв начин ще се завърне на финала на "Пропаст" - сценаристите оставят тази подробност като изненада. 


Напомняме, че последната изява на 26-годишната Дилян Чичек Дениз бе в приключилата преди няколко дни драма "Пламъци" (Alev Alev)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.