Мерием Узерли с нова роля

Мерием Узерли
ще зарадва милионите си фенове по света със завръщането си на екран! Актрисата с германски произход, добила широка популярност с ролята си на Хюррем султан в най-успешната турска историческа драма "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl), предстои да направи дебюта си на дигиталната сцена в нов интернет-сериал.

Все още не е известно заглавието на новия проект, в който Мерием Узерли ще изиграе главната роля. Той ще се излъчи на интернет-платформата за развлекателно съдържание Exxen. Ясно е още, че снимките му ще започнат в края на август или началото на септември тази година, като се търси и млада двойничка на Мерием, която да е около 18-20 години. 

Любопитно е, че преди да бъде обявено официално завръщането на 37-годишната Узерли, се спекулираше, че тя предстои да се присъедини към каста на петия сезон на драмата феномен "Забранената ябълка". Както обаче информирахме в предния материал, всъщност е ставало въпрос за Едже Диздар. Мерием Узерли опроверга информацията, но издаде, че преговори да участва в "Yasak Elma" са били водени по-рано с нея. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.