Бенну Йълдъръмлар гостува в "Неверният" (Sadakatsız)

Супер-звезда гостува в "Неверният" (Sadakatsız)! Бенну Йълдъръмлар, добила световна слава с ролята си на Фикрет в семейна драма №1 в Турция "Листопад" (Yaprak Dökümü), ще вземе специално участие в хитовата драма на KanalD, излъчваща се с голям успех всяка сряда вечер. 


Присъединяването на Бенну Йълдъръмлар в каста на сериала, продуциран от компания Med Yapım, се налага след редицата промени в сценария му покрай заболяването на актьора Бурак Серген от коронавирус и вече почти едномесечния му престой в болница. Към този момент Бенну се включва в актьорския състав като гостуваща актриса, но има вероятност да остане в него за постоянно. "Неверният" ще излъчи финала на първия си сезон в 32-ри епизод на 2 юни (сряда)


Напомняме, че 51-годишната Бенну Йълдъръмлар за последно се снима в интернет-сериала на дигиталната платформа за развлекателно съдържание Exxen "Обичайните заподозрени" (Olağan Şüpheliler). Последната ѝ изява на телевизионния екран пък бе в социалната драма "Една жена" (Kadın), излъчила се у
нас през 2020 г. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.