Туба Бююкюстюн в нов интернет-сериал

Туба Бююкюстюн
ще зарадва милионите си фенове по света с участие в нов сериал! Този път - в интернет. Най-известната турска актриса, позната в България от "Гордата Аси" (Asi), "Под липите" (Ihlamurlar Altında), "Огнено сърце" (Gönülçelen) и "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Güzel), ще се снима в нов проект на международната дигитална платформа за развлекателно съдържание Netflix


38-годишната Туба Бююкюстюн предстои да изиграе главната женска роля в нов интернет-сериал, продуциран от компания OGM Pictures. Напомняме, че това няма да бъде първата ѝ изява на интернет-платформата Netflix - преди две години тя оглави историческия мини-сериал "Възходът на Османската империя" (Rise of Empires: Ottoman). 


Последната телевизионна изява на Туба Бююкюстюн бе в приключващата тази вечер, 11 май, по турската StarTV драма "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı). Тя се присъедини към актьорския ѝ състав след напускането на Неслихан Атагюл през януари т. г., но не успя да я спаси от ниските рейтинги, заради които и приключва. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.