Айбюке Пусат и Фуркан Андъч ще си партнират отново

Една от най-харесваните екранни двойки от сериалите в Турция за последните няколко години отново бива събрана! Айбюке Пусат и Фуркан Андъч, оглавили точно преди две години летния сериал "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen), ще си партнират за втори път в нов проект. Подробности четете в следващите редове.

Екранните Селин и Демир от "Навсякъде ти", които покориха сърцата и на българските зрители през изминалата 2020 г., този път ще зарадват феновете си от дигиталния екран. Айбюке и Фуркан ще изиграят главните роли в новия интернет-сериал "Безупречно" (Kusursuz), който ще се излъчва на турската платформа за развлекателно съдържание BluTV. Режисьор на проекта е добре познатият с работата си по "Песента на живота" (Hayat Şarkısı), "Вятърничав" (Hercai) и "Червена стая" (Kırmızı Oda) Джем Карджъ. Сценарист пък е Керем Дерен


Освен Айбюке Пусат и Фуркан Андъч, с ключова роля в "Безупречно" ще видим и не по-малко популярната им колежка Бюшра Девели, снимала се през изминалата половин година във фентъзито "Нападател" (Akıncı). Селим Ердоан, познат у нас от "Ифет" и "Мерием", също ще вземе участие. 





Няма коментари:

Предоставено от Blogger.