Кой е новият мъж до Туба Бююкюстюн?

Туба Бююкюстюн с нова любов!
Най-известната турска актриса, добила световна популярност с ролите си в тотални хитове като "Гордата Аси" (Asi), "Под липите" (Ihlamurlar Altında), "Огнено сърце" (Gönülçelen), "Черни пари и любов" (Kara Para Aşk) и "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Güzel), има нова половинка. Кой е мъжът до звездата?


Пленителят на сърцето на Туба Бююкюстюн е Ердинч Чатак. Той е собственик на консултантска агенция, като двамата се следват взаимно в социалната мрежа Instagram от три месеца. Догадка за романса помежду си направиха посредством споделянето на фотоси от едно и също място в курорта Бодрум по едно и също време. За момента обаче Туба и Ердинч не са направили връзката си публично достояние официално. 


Напомняме, че последната афера на 38-годишната Бююкюстюн бе със скандалния бизнесмен Умут Евирген. Двамата се разделиха през изминалата 2020 г. Доскоро Туба се снимаше в приключилата драма "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı), а скоро предстои да се завърне на екран, само че дигитален - в нов проект на платформата Netflix. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.