Временно спират "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı)

"Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) временно спира!
Хитовата романтична комедия, излъчваща се всяка съботна вечер в prime-time-a на турската FOX, излиза в двумесечна ваканция. Най-гледаният летен сериал за 2020 г. ще покаже финала на първия си сезон тази събота, 10 април, в обичайното си разписание след 20.00 часа в епизод №39

Новият втори сезон на "Почукай на вратата ми" се очаква да започне през месец юни. Това означава, че за второ поредно лято хитът, оглавяван от Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, ще бъде част от лятната програма на турската FOX. Напомняме, че сериалът стартира на 4 юли 2020 г., ротирайки се с огромен успех първоначално всяка сряда. След спад в резултатите му през есента ротацията му бе преместана в събота, където продължава и до днес. Рейтингите на "Sen Çal Kapımı" в последно време обаче са повече от незадоволителни. Очаква се през лятото, когато конкуренцията между сериалите обикновено е значително по-малка, интересът към романтичната комедия за Еда и Серкан да се повиши. 

Както вече информирахме, от 17 април (събота) на мястото на "Почукай на вратата ми" по FOX с нов сезон започва военната драма "Войник" (Savaşçı)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.