Мелике Ипек Ялова напуска "Имало едно време в Чукурова"

Поредна раздяла в екипа на "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova)
! И последна за този сезон. Историческата драма, чийто каст претърпя редица трансформации от началото на третия ѝ сезон през есента на изминалата 2020 г. досега, ще бъде подновена с четвърти сезон на есен. Сезонният ѝ финал ще бъде показан в епизод №100 в началото на месец юни. Преди това обаче още една актриса в актьорския ѝ състав, изпълняваща ключова роля, ще го напусне. Коя е тя?


След напусканията на трима от изпълнителите на главните роли в "Имало едно време в Чукурова" - Вахиде Перчин, Уур Гюнеш и Есра Дерманджъоулу, е ред и на Мелике Ипек Ялова да си каже "сбогом" със зрителите и колегите си. 36-годишната екзотична красавица, въплъщавала се в образа на Мюжгян в "Bir Zamanlar Çukurova", няма да поднови договора си за участие в проекта с продуцентие му от Tims&B Productions. Напомняме, че Мелике се присъедини към каста на историческата драма в средата на първия ѝ сезон. 


Мелике Ипек Ялова е известна в България с ролите си в хитовете "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl) и "Справедливостта на Кара" (Karadayı)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.