Бурак Ямантюрк в "Полетът на птицата" (Kuş Uçuşu)

Запълва се актьорският състав на новия интернет-сериал "Полетът на птицата" (Kuş Uçuşu). Както информирахме по-рано, с ключови роли в продукцията, която ще се излъчва на международната дигитална платформа за развлекателно съдържание Netflix, предстои да видим известни имена като Бирдже Акалай, Ибрахим Челиккол, Мирай Данер, Дефне Каялар и Ирем Сак. Преди няколко дни стана извесно, че още един популярен актьор ще се снима в сериала. Кой е той?

Бурак Ямантюрк ще вземе участие в "Полетът на птицата". Той е подписал договор с продуцентската компания, заставаща зад реализацията на интернет-сериала - Ay Yapım. 37-годишният актьор ще се превъплъти в образа на Селим - съпругът на главната героиня Ляле (Бирдже Акалай). 

Бурак Ямантюрк е известен в България с ролята си в драмата "Горчива любов" (Acı Aşk). В родната си Турция е познат още от заглавия като "По пътя на живота" (Hayat Yolunda), "Бурята в мен" (İçimdeki Fırtına), "Извън протокола" (Kayıtdışı), "Дъно" (Dip), "Скъпо мое минало" (Sevgili Geçmiş) и "Или независимост, или смърт" (Ya İstiklal Ya Ölüm). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.