Биге Йонал с нова роля

Биге Йонал
с нова роля! Турската актриса, добила широка популярност през изминалата 2020 г. с участието си в най-гледания летен сериал "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı), се присъединява към актьорския състав на един от новостартиралите в южната ни съседка интернет-сериали. Кой е той?


31-годишната Биге, изпълнявала ролята на Селин в излъчилия финала на първия си сезон преди броени дни "Почукай на вратата ми", няма да си даде почивка. Русокосата красавица е подписала договор за участие в интернет-сериала "Йешилчам" (Yeşilçam), направил премиерата си преди седмица на платформата за развлекателно съдържание BluTV. Тя ще се снима във втория сезон на продукцията, оглавявана от Чаатай Улусой, Селин Шекерджи и Афра Сарачоулу. Любопитно е, че на снимачната площадка на "Yeşilçam" Йонал ще си партнира с Чаатай Улусой за втори път. По-рано двамата се снимаха заедно в трети и четвърти сезон на интернет-сериала на Netflix "Пазителя" (Hakan Muhafız)


Освен Биге Йонал, в каста на втория сезон на "Йешилчам" ще видим още известният актьор ветеран Мухаммет Узунер, познат в България от "1001 нощ", "Златната клетка", "Времето лети" и "Великолепният век: Кьосем". 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.