Тойган Аваноулу е с коронавирус

Пореден случай на заразен с коронавирус актьор в Турция. Коя звезда от хитовата романтична комедия "Северна звезда" (Kuzey Yıldızı), излъчваща се всяка съботна вечер с голям успех по турската ShowTV, е болна и какво е състоянието ѝ?

Тойган Аваноулу е бил диагностициран с COVID-19 преди няколко дни. Незабавно след излизането на положителния му тест актьорът, изпълняващ ролята на колоритния Сефер в "Северна звезда", е бил карантиниран в хотела, в който отсяда в Орду - града, където се снима сериалът на компания Süreç Fim. За момента състоянието му е стабилно.


Непосредствено след като в медийното пространство бе разпространена информацията за заразяването на Тойган Аваноулу с коронавирус негови фенове му оказаха морална подкрепа в този труден момент по нестандартен начин. Те разпънаха голям плакат с надпис "Аваноулу, не си сам!" точно под прозореца на хотелската му стая. 

Напомняме, че 42-годишният Тойган е известен в България с ролята си в романтичната комедия "Градско момиче" (Güzel Köylü). В Турция е познат още и от друга успешна комедия - "Новата булка" (Yeni Gelin). С пожелание за бързо оздравяване! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.