Алп Навруз в "Една островна приказка"

По-рано в края на миналия месец март информирахме, че Алп Навруз ще зарадва милионите си почитатели по света с роля в нов сериал това лято. Наскоро стана известно и в кой точно ще се случи завръщането на актьора!


31-годишният любимец на зрителките, добил световна слава с ролята си в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanım ve Kızları) от 2017 г., е подписал договор с продуцентска компания Ay Yapım за участие в новия ѝ летен сериал "Една островна приказка" (Bir Ada Masalı). Той ще се излъчва по турската StarTV, като в момента усилено се търси новата екранна партньорка на Алп. По последни данни преговори да изиграят главната женска роля в новото обещаващо заглавие, се водят с трите не по-малко популярни актриси Айча Айшин Туран, Айбюке Пусат и Пънар Дениз

Напомняме, че по-рано бе обявено, че Алп Навруз ще оглави друг летен сериал, подготвян за излъчване от компания ARC Film за KanalD - "Време за щастие" (Baht Zamanı). Преди няколко дни обаче тази информация бе опровергана и актуализирана от страна на Алп Навруз и мениджърите му с актуалната, която представяме на Вашето внимание в настоящия материал. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.