Бурак Дениз, Фуркан Палалъ и Берк Атан са с коронавирус

Трима от най-известните турски актьори
в последно време, оглавяващи три от най-гледаните драми в момента в Турция, са заразени с коронавирус. Кои са те, какво е състоянието им и спират ли снимките на сериалите с тяхно участие - научавате в следващите редове. 

Бурак Дениз бе диагностициран с COVID-19 още миналата седмица. 30-годишният актьор, познат в България с ролите си в "Кварталът на богатите" (Medcezir), "Любовта не разбира от думи" (Aşk Laftan Anlamaz) и "Нашата история" (Bizim Hikaye), се лекува в домашни условия. Заради заболяването му обаче от съображения за сигурност снимачният процес на криминалната драма, която оглавява в момента - "Човекът от Варосия" (Maraşlı), бе временно замразен. Именно поради тази причина и вчера, 5 април, по турската ATV не бе показан нов епизод от нея. 

Фуркан Палалъ също е болен от коронавирус. 34-годишният артист, когото у нас сме гледали в романтичната комедия "Стая 309" (№: 309), е дал положителна проба за заболяването след проява на обичайните му симптоми. Временно снимките на сериала с негово участие "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova) са били преустановени. След масово тестване на целия екип е било установено, че други случаи на заразени няма, поради което снимките са били подновени. 

Берк Атан се оказа с положителен тест за COVID-19 преди няколко дни. Младият актьор, известен у нас и по света с ролите си в хитовете "Слънчеви момичета" (Güneşin Kızları) и "Сълзи от рая" (Cennet'in Gözyaşları), е в стабилно състояние и се лекува у дома. Снимките на драмата с негово участие в главна роля "Планина от сърца" (Gönül Dağı) са били замразени непосредствено след установяването на заразаяването му. Тъй като сериалът на TRT1 разполага с няколко заснети епизода в аванс, закъснение в излъчването на най-новия няма да има. Напомняме, че това не е първият случай на заразяване с коронавирус в екипа на "Планина от сърца" - през есента на миналата 2020 г. сетът не сериала се бе превърнал в огнище на болестта с близо 40 случая в техническия му екип

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.