Скандал на рождения ден на Йозге Йозпиринчджи

Йозге Йозпиринчджи отпразнува рождения си ден на 1 април! Една от най-известните турски актриси, позната в България с ролите си в "Ангели пазители", "Момичето с червения шал", "Любов от втори опит" и "Една жена", навърши 35 години миналата седмица. Отпразнуването на личния ѝ празник обаче завърши с идване на полиция и медиен скандал. Подробности научавате в настоящия материал. 


Рождения си ден Йозге Йозпиринчджи отпразнува в малко заведение в истанбулския квартал Бебек. След скромното парти, организирано там, компанията на актрисата се премести да празнува в нейния дом в съседния квартал Арнавуткьой. Приятелите на Йозге, уважили я с присъствието си, бяха нейни популярни колеги като Беррак Тюзюнатач, Ураз Кайгълароулу, Къванч Татлъту и съпругата му Башак Дизер и певецът Мурат Далкълъч. Събирането на толкова много звезди на едно място, естествено, привлече вниманието на светските журналисти и репортери, които се насъбраха около къщата на рожденичката с желанието да вземат интервюта от нея и гостите ѝ. Любопитните папараци прекрачили границата на личното пространство и се покатерили по оградите около дома на Йозге в опит да заснемат партито вътре. Търпението на половинката на Йозпиринчджи - Бурак Ямантюрк, при виждането на нахалните репортери, свършило и той отишъл да ги предупреди да се отдалечат и да оставят компанията на спокойствие. 

Ответен отговор от медийните представители не закъснял - те извикали полиция с обвинения за надвишаване събирането на определения от здравните власти хора на едно място във връзка с коронавируса. При пристигането на полицейските служители на място обаче не било установено нарушение от страна на Йозге Йозпиринчджи и празнуващите ѝ приятели. Настроението на компанията обаче било провалено... 

След медийния скандал Йозге Йозпиринчджи изрази недоволството си спрямо журналистите, съсипали празника ѝ и опитали се да навлязат в личното пространство на нея и приятелите ѝ. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.