Скандал след скандал на сета на "Вятърничав" дни преди финала

Скандал след скандал на сета на "Вятърничав" (Hercai)
броени дни преди финала на сериала! По-рано тази седмица актьорът, изпълняващ главната мъжка роля на Миран в драмата - Акън Акъньозю, за пореден път се озова в епицентъра на напрежението на снимачната площадка. Любимецът на зрителките бе обвинен от своите колеги за поредното си голямо закъсняване за началото на снимачния ден. Щом техническият екип на "Вятърничав" предупредил Акън да не закъснява повече, актьорът се ядосал и обърнал с главата надолу личната си каравана, в която се подготвя и почива, след което напуснал сета, без да се връща на работа до края на деня.


Изявление, в което Акън Акъньозю се защитава
, не закъсня. "На 19 април 2021 г. бях нападнат вербално, а след това и физически от работещ в техническия екип на "Вятърничав", обвинил ме неправомерно в закъснение (бел. ред. - Суат Ердоумуш). Въпросното лице ме заплашваше и отправяше към мен обидни думи. Заради заплахите му и оставянето на караваната ми в неузнаваемо положение от страна на този човек, бях принуден да напусна снимачната площадка. След въпросния инцидент подадох жалба срещу въпросното лице в районния съд в Мидят", сподели Акън в профила си в социалната мрежа Instagram, прилагайки като доказателство и жалбата си в съда. 


След въпросния скандал от погледите на милионите фенове на "Вятърничав" не убягна интересно действие на Ебру Шахин - изпълнителката на главната женска роля в драмата, в социалната мрежа Instagram. Екранната Реян спря да следва профила на своя екранен партньор Акън Акъньозю, което бе тълкувано като влошаване на колегиалните отношения помежду им. 


Само два дни след скандала с Акън Акъньозю и закъсняването му за работа, сетът на "Hercai" бе разтресен от още един! Актьорът с третостепенна роля в сериала Емруллах Омай си е позволил да извади пистолет срещу служител от охранителната фирма, грижещ се за безопасността и сигурността по време на снимките. Въпросният Емруллах не е бил допуснат на сета, тъй като не е имало сцени с негово участие вечерта на 21 април. Екипът на "Вятърничав" отскоро често "страдал" от ненавременните посещения на Емруллах Омай, който водел със себе си на снимачната площадка и свои приятели, искащи да се снимат с останалите актьори. За щастие, инцидентът е завършил без лоши последствия. 


Напомняме, че финалната серия №69 от "Вятърничав" ще бъде показана тази неделя, 25 април, по турската ATV. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.