Серенай Саръкая се завръща на екран

Серенай Саръкая се завръща на екран!
Отново - дигитален. Турската актриса, добила световна слава с ролите си в телевизионните драми "Сезони на любовта" (Lale Devri) и "Кварталът на богатите" (Medcezir), предстои да оглави нов интернет-сериал. Кой е той и на коя платформа ще се излъчва?

След поредица от спекулации през последните месеци, обвързали името на Серенай Саръкая с интернет-сериали като "Клуб" (Kulüp) и "Пера Палас" (Pera Palas), подготвяни за излъчване на дигиталната платформа за развлекателно съдържание с милиони потребители в цял свят - Netflix, официално е известно заглавието на новия проект с нейно участие! Това е "Шахмеран" (Şahmeran), продуциран от компания Tims&B Productions, с която актрисата е подписала договор за съвместна работа. И ако нещо в слуховете за Серенай и подновяването на актьорската ѝ кариера е вярно, то това е, че новият ѝ сериал в действителност ще се ротира на Netflix. 

Напомняме, че последната изява на 29-годишната Серенай Саръкая на снимачната площадка бе в интернет-сериала от 2017 г. "Божествено" (Fi), излъчен в България миналата година. През 2019-а красавицата зарадва почитателите си в Турция с участието си в театралния мюзикъл "Алиса" (Alice). По план през настоящата 2021 г. Серенай трябва да заснеме и игралния филм "Берген - жена на мъката" (Bergen Acıların Kadını)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.