Всичко за новия сериал "Разузнаване" (Teşkilat)

Известно е кога започва новият сериал "Разузнаване" (Teşkilat)! Криминалната драма, събираща отново заедно на една снимачна площадка любимата екранна двойка на милиони зрители по света Чаалар Ертуурул и Дениз Байсал, стартира на 7 март, като ще се излъчва всяка неделна вечер след 20.00 часа по турската TRT1. Представяне на сериала в пълни подробности намирате в настоящия материал. 

Продуцентската кампания, заставаща зад реализацията на "Разузнаване", е Tims&B Productions. На режисьорския стол застава Хакан Кървавач, известен в сектора като Кетче, а на сценарния - Етхем Йозъшък, написал по-рано хитове като "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) и "Обещание" (Söz). 

Освен Чаалар Ертуурул и Дениз Байсал, снимали се преди четири години в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanım ve Kızları), в актьорския състав на "Teşkilat" фигурират още Месут Акуста ("Езел" и "Черна роза"), Езги Еюбоулу ("Великолепният век" и "Отмъщението"), Езги Шенлер ("Приказка за Бодрум"), Мехмет Уста, Тунджер Салман ("Да върнеш времето назад" и "Дила"), Нихат Алтънкая ("Двама завинаги", "Листопад", "Незабравима", "Справедливостта на Кара", "Кварталът на богатите" и "Висше общество"), Сердар Йеин, Явуз Бингьол ("Комшии" и "Черна роза"), Ахмет Уур Сай и други. 

"Разузнаване" ще открехне завесата около една от най-строго пазените тайни на Турция, а именно - нейния таен отдел за разузнаване, чиято мисия е предотвратяването на престъпления и залавянето на потенциалните им извършители и терористи. Ловки, находчиви, бързи като светлината, без право на грешки, но и все пак - хора. Кои са личностите, отдали се на родината си и избрали да се слеят с тълпите, превръщайки се в невидимите им защитници, и какви са жертвите, правещи заради професията си? 

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ КАДРИ И ТРЕЙЛЪРИ КЪМ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!















Няма коментари:

Предоставено от Blogger.