Нападнаха с нож Мелиса Дьонгел

Звезда от "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) бе нападната с нож! Мелиса Дьонгел
, изпълняваща ролята на Джерен в хитовата романтична комедия, излъчваща се всяка съботна вечер по турската FOX, изживя същински кошмар. Животът на 21-годишната актриса бе поставен под реална опасност от неин агресивен съсед. Как се стигна до нападанието?

Мелиса Дьонгел не е била основната мишена на агресивния и опасен свой съсед. Под неговия прицел са попаднали работници от общината към истанбулския квартал Саръйер, извършвали ремонтни дейности. Раздразнено от силния шум, който са вдигали с работата си, въпросното лице на име Юсуф К. е решило лично да се саморазправи с причинителите му. Чувайки скандала, разярил се навън между съседа си и общинските работници, Мелиса Дьонгел излязла на прозореца си и призовала комшията си да спре, заплашвайки с извикването на полиция. Опасният мъж насочил гнева си вече към актрисата и се качил пред входната врата на апартамента ѝ, заплашвайки я с нож в ръка

За щастие, до физическа саморазправа не се е стигнало, като полицията е пристигнала навреме и е задържала въпросният Юсуф К., срещу когото както общинските работници, така и самата Мелиса Дьонгел са подали жалба. 


Напомняме, че в момента гледаме Мелиса Дьонгел в България в епизодите на сериалите "Намери ме" (Elif) и "Нашата история" (Bizim Hikaye)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.