Нови попълнения в "Гореща глава" (Sıcak Kafa)

Запълва се кастът на новия интернет-сериал "Гореща глава" (Sıcak Kafa)! Както информирахме по-рано, главната женска роля в новата турска оригинална продукция, снимана за международната интернет-платформа Netflix, ще бъде изпълнена от Хазал Субашъ ("Назови ме по име"). Кои са известните ѝ колеги, които ще ѝ партнират? 

Най-новите попълнения в актьорския състав на "Гореща глава" станаха известни преди няколко дни. Това са големите звезди Гонджа Вуслатери ("Малки тайни" и "Майка"), носителят на награда "Emmy" Халюк Билгинер ("Езел"), Тилбе Саран ("Искрите на отмъщението" и "Завинаги"), Осман Сонант ("Божествено" и "Възходът на империите: Османската империя"), Ердем Акакче ("Истанбулска приказка" и "Семейни тайни") и Фериха Еюбоулу. 

Продуцентската компания, заставаща зад реализацията на новия интернет-сериал "Гореща глава", е Tims&B Productions. На режисьорския ѝ стол ще застане Мерт Байкал. Историята в продукцията е вдъхновена от едноименния роман на Афшин Кум. Разказва се за епидемия от психично заболяване, предаващо се от човек на човек посредстом изречени думи и мисли. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.