Енгин Алтан Дюзятан и Белчим Билгин в игрален филм

Нов мюзикъл предстои в Турция!
След успехите на театралните музикални представления "Алиса" (Alice) и "Момичетата от Измир" (İzmir'in Kızları), срещнали се с публиката в южната ни съседка през изминалите две години, е ред на кино-продукция, съпровождана от песни и танци, да спечели зрителските сърца. Известни са актьорите, които ще изпълнят главните роли в нея и които, много вероятно, ще изненадат почитателите си с певческите си заложби!

Енгин Алтан Дюзятан ("Край или начало") и Белчим Билгин са подписали договори за участие в новия игрален филм мюзикъл със заглавие "Цигулката на баща ми" (Babamın Kemanı). Той ще бъде продуциран от компанията доайен BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi), като ще бъде режисиран от Андач Хазнедароулу. Отговорен за музикалния съпровод пък ще бъде Ташкън Сабах. С ключови роли ще видим още Ердем Баш, Селим Ердоан, Ийт Чакър и Йенер Сезгин. Снимките започват тази събота, 6 март. 


Напомняме, че последната изява на Енгин Алтан Дюзятан, добил световна слава с главната си роля в хитовата историческа драма "Възкресението на Ертуурул" (Diriliş Ertuğrul), бе в провалилото се заглавие от есента на 2019 г. "Куршум" (Kurşun). Много скоро предстои да се завърне и на малкия екран в новия сериал "Барбарос" (Barbaros). Белчим Билгин пък доскоро се снимаше в медицинската драма "Хекимоулу" (Hekimoğlu)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.