Звезда от "Север-Юг" се завръща на екран

Ново попълнение в каста на "Скорпион" (Akrep)! Към актьорския състав на драмата, излъчваща се всяка четвъртък вечер в ефира на турската StarTV, се присъединява Чаадаш Онур Йозтюрк. Актьорът, известен в България с ролята си на Баръш от хитовия сериал "Север-Юг" (Kuzey Güney), е подписал договор за участие с продуцентската компания 1441 Productions

В новите епизоди на "Скорпион" Чаадаш Онур Йозтюрк ще вдъхне живот на опасния мафиот Ахмет. Той ще си партнира с известните си колеги Еврим Алася, Демет Акбаа и Юсуф Чим, които, напомняме, изпълняват главните роли в драмата. Тук е мястото да отбележим, че въпреки ниските ѝ рейтинги, излъчването ѝ за момента продължава. Изявление в тази връзка направиха продуцентите на "Akrep" и каналът му. 

41-годишният Чаадаш Онур Йозтюрк е известен още с участията си в заглавия като "Възкресението на Ертуурул" (Diriliş Ertuğrul), "Враг в семейството ми" (Yuvamdaki Düşman) и "Двор" (Avlu). Последната му изява бе в новия интернет-сериал "Фатма" (Fatma), чиято премиера предстои тази година на Netflix. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.