Гай Ричи и Джейсън Стейтъм на откриването на Музея на киното в Истанбул

Звезди от световна величина удостоиха с присъствието си откриването на нов музей в Турция! Британският режисьор Гай Ричи и актьорът Джейсън Стейтъм, популярни по целия свят с тоталните блокбастъри, по които са работили, бяха почетни гости на церемонията по срязването на лентата на новия Музей на киното в турския мегаполис Истанбул. 


53-годишният Джейсън Стейтъм и 52-годишният Гай Ричи бяха поканени от Президенството в южната ни съседка на откриването на Музея на киното, който ще се помещава на известния туристически пешеходен булевард Истиклял. На събитието те бяха посрещнати и поздравени лично от държавния глава на Турция Реджеп Тайип Ердоан и първата дама Емине Ердоан. Почетен гост на откриването бе и турският министър на културата. Големите имена на турската политика и световното кино застанаха заедно пред камерите на медийните представители, присъствали на церемонията. 

Визитата на Гай Ричи и Джейсън Стейтъм в Турция не се дължи единствено на откриването на новия Музей на киното. Отскоро те са в Анталия, където работят по заснемането на най-новия игрален филм на шпионска тематика "Пет очи" (Five Eyes)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.